"КЗ Полково-Микитівський ЗДО"
Харківська область, Богодухівський район

Новини

                                                         

З Новим роком!

Минулий рік був не з легких, тож у 2024 щиро бажаємо всім нам української перемоги. Нехай рідні та близькі будуть здорові, а вдома завжди панує злагода та спокій. Здійснення усіх планів та мрій, сміливості до відкриття нового та щирих почуттів! Мріємо, щоб наші діти росли міцними, здоровими і щасливими у мирній країні. Нехай їх ранки починаються зі сміху і посмішки, а дні будуть наповнені веселощами і радістю. З прийдешнім 2024 роком!

З метою ознайомлення дітей з циклом Різдвяних свят, народними традиціями, виховання любові і повагу до спадщини українського народу – фольклорних свят, традицій, обрядів (колядок, щедрівок), створення у дітей святкового настрою, педагогічними працівниками закладу було проведено розвагу «Різдвяні святки».

Вже традиційно у святкові дні грудня у нашому садочку проходить виставка новорічних поробок. Цьогоріч – виставка «Я веселий Сніговик!». Батьки і діти намалювали сніговиків, виготовили з різного матеріалу, різного розміру, кожен сніговичок – неповторний - справжній парад сніговиків! Висловлюємо щиру подяку всім учасникам, які вразили своєю творчістю, фантазією, креативністюя, які створили новорічний настрій і святкову атмосферу зимових свят.

 

 

 

Логін: *

Пароль: *